Digitrainer

Digitrainer is een digitale examentrainer ter voorbereiding op het examen. Saskia Bruil heeft als projectmanager voor ThiemeMeulenhoff dit project in goede banen geleid. De technische ontwikkeling werd in sprints volgens Agile/Scrum methodiek aangepakt. Regelmatig zat Saskia met de opdrachtgever (uitgever) en architect om tafel om nieuwe gewenste functionaliteiten te bespreken en te prioriteren. Daarnaast verzorgde Saskia de aansturing van het team dat zich bezig hield met de content ontwikkeling. Voor Saskia een belangrijke taak om de technische bouw en content ontwikkeling op elkaar af te stemmen.

Bij dit project is veel aandacht besteed aan het testen om zo een product van hoge kwaliteit op te leveren. Naast functionele-, technische en inhoudelijke testen zijn ook performance- en usability testen gedaan op diverse platformen.
Voor Digitrainer was Saskia verantwoordelijk voor samenwerking, communicatie, planning, kwaliteit, budget en tijdige oplevering. Op het moment dat dit project in een rustiger vaarwater kwam is dit overgedragen aan de interne organisatie van ThiemeMeulenhoff.

 

Comments are closed.