Website in Captain

e-captainCaptain is online software afgestemd op verenigingen en stichtingen. In Captain beheert een vereniging de financiële en ledenadministratie en een Content management systeem (CMS) voor het makkelijk bouwen en onderhouden van een website en het versturen van mailings. Daarnaast kent Captain nog diverse optionele modules. Meer informatie over Captain vind u hier.

 

Als een vereniging kiest voor Captain is er tijd nodig voor het opzetten en vullen van de nieuwe website. Een vereniging heeft maar beperkt vrijwilligers beschikbaar en het is wenselijk dat dit traject vlot verloopt.

Saskia Bruil kan u hierbij helpen!

Voorbeelden van werkzaamheden die Saskia Bruil voor u kan verzorgen:

  • Plan maken voor het ontwikkelen van de website in e-Captain. (planning, inventarisatie van de benodigde wensen en werkzaamheden, taakverdeling, actueel voortgangsoverzicht dat voor iedereen actueel en inzichtelijk is)
  • Ontwerp van de site (op basis van een overleg waarin de wensen worden besproken)
  • Ontwerpen header / logo / folder. (Saskia Bruil werkt met professionele software zoals Illustrator, Photoshop en Indesign. Zie ook Sassafras)
  • Vullen van de site op basis van aangeleverde tekst, beeld en linkjes.
  • Het overzetten van tekst, beeld en linkjes van de oude naar de nieuwe site. (Saskia Bruil heeft als contentmanager ervaring met Joomla, WordPress en andere CMS systemen)
  • Organiseren van testen zodat niets ongecontroleerd openbaar op internet staat.
  • Moet het super snel of zijn er extra wensen dan heeft Saskia Bruil ook een groot netwerk in de media wereld waar u gebruik van kan maken. Saskia Bruil kan ook afspraken maken en werkzaamheden coördineren die worden uitgevoerd door een fotograaf, cameraman, regisseur, of tekstredacteur.

Neem contact op met Saskia Bruil voor een vrijblijvende kennismaking en offerte.

Voorbeeldwerk:

Saskia Bruil heeft de website van roeivereniging Isala gemaakt en gecoördineerd in e-captain:

isala

 

Comments are closed.