ZP4Media

ZP4Media is een netwerkevent voor zelfstandigen die werken in de mediawereld. Dit kunnen alle functies zijn die je in een projectteam bij een uitgeverij kan tegen komen. Denk aan redacteur, projectmanager, beeldreseach, ontwerp, tekenaar, animator, contentmanager, uitgever, fotograaf etc.

Een netwerk met collega zelfstandigen is handig. Leer van elkaar, deel je kennis,  je kan elkaars klankbord zijn en misschien wel samen opdrachten aannemen.

2016Jante RittersmaDebby van Wijngaarden en Saskia Bruil zijn een nieuwe netwerkdag aan het voorbereiden! Dit jaar vindt deze dag in het najaar plaats, en wel op woensdag 19 oktober. De locatie is ArtEZ, Hogeschool voor de Kunsten te Zwolle (zie www.artez.nl). Het thema van dit jaar is ‘De meerwaarde van beeld’. Daniëlle Moelker verzorgt een lezing over de kracht van beeld, toegespitst op zelfstandig ondernemers. Vlada Lisinenko geeft een workshop waarin de deelnemers op een laagdrempelige manier visualisatie gaan toepassen.. Ben je zelfstandige in de media en heb je interesse in dit evenement? Bekijk dan hier de Uitnodiging netwerkdag 2016.

2015Jante Rittersma en Saskia Bruil hebben ook in 2015 weer een netwerkdag ZP4Media georganiseerd. Dit jaar vond ZP4Media plaats op 29 april in de School van de toekomst in Den Bosch. De netwerkdag ging over Creativiteit en innovatie en trok ongeveer 50 zelfstandigen in de media. In deze tijd, waarin verandering een constante is, is innoveren een must, en creatief denken een voorwaarde.
Bekijk hier de Uitnodiging netwerkdag 2015.

2014: In maart vond het tweede evenement plaats in Amsterdam bij Waag Society institute for art, science & technology, in Amsterdam. Dit keer georganiseerd door Jante Rittersma en Saskia Bruil. Op het programma stond een innovatieworkshop met een rondleiding door de Waag en het Fablab. Na de lunch heeft Kenniscentrum GOC een workshop over de netwerkeconomie – de professional van de toekomst – verzorgd. Met ongeveer 50 deelnemers een leuke en interessante netwerkdag voor zelfstandigen in de media. Bekijk hier de uitnodiging van 2014.

2013: Saskia Bruil was de initiatiefnemer van dit eerste evenement. Samen met Avyola van Pinxten en Jante Rittersma heeft ze dit georganiseerd. In 2013 vond dit evenement plaats in Hilversum bij Beeld en Geluid. Het programma bestond uit een ontvangst, rondleiding, lunch, museumbezoek en netwerkborrel. Met 50 enthousiaste deelnemers was dit een groot succes. Bekijk hier de uitnodiging van 2013.

 

Comments are closed.